Kinderwerk

Elke zondag starten we gezamenlijke met zang en aanbidding. Er is een interactief moment voor de kinderen in de dienst, ook zingen we 2 kinderliedjes en wordt er speciaal voor hen gebeden. Vervolgens gaan de kinderen naar hun eigen ruimte.

De Lammetjes

Voor ouders met een baby of peuter jonger dan 2.5 jaar is er een ruimte waar ze in alle rust kunnen zitten, we noemen deze kinderen De Lammetjes. In hun lokaal kunnen de kindjes spelen, baby’s kunnen gevoed en verschoond worden. Bovendien kunnen de ouders vanuit deze ruimte de preek meevolgen via een aangesloten speaker.

De Verkenners

 

Hier hebben we dan een programma speciaal voor De Verkenners, dat zijn de kinderen van 2,5 tot 6 jaar of ook wel de kinderen van de Kleuterschool. Het is prettig voor de leiding die vaak alleen staat als de kindjes (grotendeels) zindelijk zijn.

De Schatgravers

De kinderen in de Lagere School leeftijd noemen we de Schatgravers, Het zijn kinderen tussen 6 en 12 jaar en samen met hen beginnen we wat meer zelf in de Bijbel te ‘schatgraven’.

Tijdens het samenzijn lezen we een Bijbelverhaal, zingen we samen en doen we een creatief werkje en/ of een spel.

In de maanden juli & augustus is er een gezamenlijk programma voor alle kinderen vanaf 2,5 jaar tot en met het 6e leerjaar. We proberen daarnaast in de schoolvakantie een activiteit te organiseren voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Elke maand zijn er ook 2 nieuwe kinderliederen.

We hopen jullie allemaal snel te zien!

Voor meer informatie en/ of vragen kun je gerust mailen naar 

je*******@ek*.be