Wekelijkse zondagsviering

Elke zondagmorgen komen we samen in het gebouw aan de Industrieweg 12, Hoogstraten

Iedereen is welkom bij deze wekelijkse bijeenkomsten. Deze samenkomsten duren van 10u00 – 11u30. Na afloop is er iets te drinken en gelegenheid om wat na te praten en elkaar beter te leren kennen. 

Wilt u meer informatie, stuur ons dan een bericht (in**@ek*.be).

In deze bijeenkomsten gebeurt er V.E.E.L..

We Vieren wat we in Christus hebben ontvangen. We Eren de Here God om wie Hij is. We zijn verwonderd over Zijn grootheid en Zijn liefde. We Eren de Here God door trots te vertellen van Zijn grote daden en te getuigen van Zijn hulp. We Leren uit de Bijbel de Here God steeds beter kennen en tegelijk vormt Hij ons door wat we lezen.

Meer concreet

We aanbidden, danken en prijzen God door samen te zingen, we bidden samen en we verdiepen ons in de Bijbel en ontdekken wat de Here God ons hieruit wil leren en hoe we dit in ons dagelijks leven kunnen toepassen.

Iedere eerste zondag van de maand staan we stil bij het lijden en sterven van de Here Jezus. We noemen dat “avondmaal”. Jezus zelf heeft deze handeling gegeven zodat we ons steeds weer verwonderen over de genade die Hij heeft gebracht en om ons te bemoedigen op de weg die we gaan door het leven.

Preek gemist en beluisteren? Dat kan binnenkort.